Motorola staat open voor Windows 8 tablets

11 augustus 2011 1 Minuut 1 Reacties
Motorola-xoom-wit

Motorola heeft aangegeven dat er dit jaar nog verschillende Android tablets met verrassende afmetingen gelanceerd zullen worden en dat het bedrijf in de toekomst zeker openstaat voor Windows 8 als tabletplatform.

We kunnen de komende maanden veel van Motorola verwachten op het gebied van tablets. Dat is althans wat de CEO Sanjay Jha vandaag gemeld heeft. Jha gaf aan dat er dit jaar nog verschillende Android tablets met verrassende afmetingen gelanceerd zullen worden en dat Motorola in de toekomst zeker openstaat voor Windows 8 als tabletplatform.

Motorola zal de Windows 8 inhaalrace niet gaan leiden, maar wanneer het platform zich een sterke concurrent toont met hoge kwaliteit en veel innovatie dan zal Motorola zeker overwegen het platform ook te integreren in haar tablets. Toch gaf Jha ook aan dat de aandacht momenteel compleet gericht is op Android tablets en niks anders. De verwachting is dat Windows 8 pas eind 2012 op de markt gebracht wordt en wanneer Microsoft dan nog wil slagen in de tabletmarkt is deze steun zeker welkom.

Momenteel moet Motorola zich vooral zorgen gaan maken om Apple aangezien de fabrikant Motorola aangeklaagd blijkt de hebben voor het kopiëren van het design van de iPad in de Motorola Xoom.

Bron: CNET

Reacties (1)