Motorola Xoom 2 en Xoom 2 Media Edition: Alle specs, reviews en prijzen

23 november 2011 1 Minuut 0 Reacties
Motorola-Xoom-2-shot

Begin deze maand lanceerde Motorola haar nieuwe Xoom tablets in de UK en tot op heden hebben we nog niks vernomen over een lancering in Nederland. Toch lijkt het waarschijnlijk dat de Motorola Xoom 2 en Motorola Xoom 2 Media Edition binnenkort naar Nederland komen dus hebben ze al toegevoegd aan de Tablet Productgids. Hier vind je alle specificaties, reviews, nieuwtjes en prijzen.

Zowel de Xoom 2 als de Xoom 2 Media Edition zijn qua uiterlijk aangepast ten opzichte van de originele Motorola Xoom. Zo hebben de tablet afgeronde hoeken gekregen en zijn ze een stuk slanker en lichter geworden. Verder hebben beide tablets nieuwe features gekregen als een IPS display met wijde kijkhoeken en Gorilla Glass bescherming, een infrarood zender voor bediening van je complete home cinema systeem en een speciale Grip Suppression techniek die ervoor moet zorgen dat je de tablet kunt blijven bedienen wanneer je het scherm met je hand vasthoudt.

De Xoom 2 heeft een 10.1 inch display en is vooral gericht op productief gebruikt, terwijl de Motorola Xoom 2 Media Edition een 8.2 inch display heeft en, zoals de naam al aangeeft, een echte media consumptie tablet is. Wanneer beide modellen in Nederland verschijnen en tegen welke prijs is nog niet bekend. Hou de productpagina van de Xoom 2 en Xoom 2 Media Edition in de gaten voor nieuws, reviews en real-time prijzen.

Reacties (0)