Medion LifeTab vanaf 10 december te koop bij de Aldi

01 december 2011 1 Minuut 27 Reacties
medion-lifetab

Gisteren dook er al een budget tablet op bij de Aldi maar de supermarktketen heeft nog een tablet op stapel staan. De in september gelanceerde Medion LifeTab tablet zal vanaf 10 december bij de Aldi te koop zijn voor een prijs van 399,00 euro. Qua specificaties en kwaliteit is de LifeTab een stuk beter dan de gisteren gelanceerde MiniPad maar daar betaal je dan ook voor.

De Medion LifeTab is vandaag opgedoken in de folder van de Aldi. De tablet heeft een 10 inch inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, beschikt over een Nvidia Tegra 2 dual-core processor en draait op Android 3.2 Honeycomb. Verder beschikt de LifeTab over Wifi, Bluetooth 2.1, standaard een 3G module voor mobiel internet, GPS, 32GB aan intern opslaggeheugen, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden, een microUSB aansluiting, een microUSB en HDMI adapterkabel (wat het exact is, is niet duidelijk), een camera aan de voorzijde en achterzijde, en 1GB aan werkgeheugen. De tablet weegt wat aan de zware kant met 720 gram, maar dat nemen we maar op de koop toe.

De Medion LifeTab zal vanaf 10 december bij de Aldi te koop zijn voor 399,00 euro, wat dus inclusief een 3G module is. Het is nog niet duidelijk of de Aldi de tablet ook in combinatie met een abonnement zal aanbieden. Naast de Aldi zal ook de Medion webshop de tablet verkopen.

Bron: Tweakers

Reacties (27)