Acer begint uitrol Android 4.0 update voor Iconia Tab A200

13 februari 2012 1 Minuut 9 Reacties
Acer-ICONIA-TAB-A200

Acer is gisteren begonnen met de Android 4.0 Ice Cream Sandwich update voor de nieuwe Iconia Tab A200 tablet. De 10.1 inch tablet is sinds half januari in Nederland te koop en is een van de eerste Android 4.0 tablets, na de ASUS Eee Pad Transformer Prime. Momenteel melden gebruikers uit de VS dat de update Over The Air wordt aangeboden.

We hebben nog geen reactie van Acer Nederland maar het zal niet lang meer duren voordat de update ook voor Nederlandse gebruikers klaarstaat. Om te controleren of je al kunt updaten naar het nieuwe besturingssysteem ga je naar het instellingen menu, kies je ‘Over tablet’, en vervolgens klik je op ‘Update systeemfirmware’.

De Acer Iconia Tab A200 is een model dat veel gelijkenissen vertoont met de Iconia Tab A500 van vorig jaar. Zelfs de prijs ligt op hetzelfde niveau. De tablet beschikt over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een dual-core Tegra 2 processor, 1GB aan RAM geheugen, twee USB aansluitingen, een microSD card reader en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. Momenteel is in Nederland alleen de 16GB Wifi-only variant te koop.

Bron: The Verge

Reacties (9)