Preview: ASUS Eee Pad Transformer Prime

10 februari 2012 1 Minuut 21 Reacties
Transformer-Prime-preview

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dan tijd voor een volledige review van de ASUS Eee Pad Transformer Prime. Voldoet deze tablet ook aan onze high-end verwachtingen of is het een tegenvaller? Is Android 4.0 echt een grote verbetering? En hoe staat het met de veelgehoorde problemen met de Wifi en GPS functies?

As we alle reacties op de website bij elkaar optellen en de reacties van verschillende winkels pijlen is de Transformer Prime na een maand in de winkels gelegen te hebben al een succes. Er zijn grote hoeveelheden van de tablet verkocht, ondanks reacties van verschillende gebruikers over Wifi problemen. In deze preview video zie je mijn eerste ervaringen met en eerste indruk van de Eee Pad Transformer Prime 32GB + dock variant in de kleur champagne. En het zal velen wellicht verbazen, maar de Wifi functie lijkt voorlopig nog redelijk goed te werken. Vergeleken met de Samsung Galaxy Note is het signaal net zo sterk. Natuurlijk is dit nog maar een preview en ga ik het uitgebreider testen. Mocht je vragen over de Transformer Prime hebben, laat het dan onderaan dit artikel weten en ik behandel het in de uitgebreide review.

De ASUS Eee Pad Transformer Prime is momenteel de high-end tablet van de fabrikant. De tablet beschikt onder meer over een 10.1 inch Super IPS + display, een Tegra 3 quad-core processor, Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, USB en HDMI aansluitingen, een microSD en volwaardige SD card reader, 1GB aan werkgeheugen en een optioneel docking station (alleen de 32GB variant). Bekijk de volledige specificaties en alle recente nieuwtjes omtrent de Transformer Prime op de productpagina.

Reacties (21)