ASUS rolt update uit voor ICS problemen Transformer TF101

14 maart 2012 1 Minuut 24 Reacties
ASUS-Eee-Pad-Transformer

Veel bezitters van de Eee Pad Transformer TF101 waren blij toen ASUS eindelijk de Android 4.0 Ice Cream Sandwich update uitrolde maar niet lang daarna doken de eerste problemen op. Gebruikers melden spontane reboots, Wifi problemen en vastlopers na het installeren van de Ice Cream Sandwich update. ASUS Benelux gaf eerder aan dat de problemen vanzelf zouden verdwijnen maar toch wordt er nu een update uitgerold.

Inmiddels wordt de update in de VS Over The Air (OTA) verspreid en Europa zou later deze week aan de beurt zijn. Een officiële changelog is er niet maar gebruikers in de VS melden dat de spontane restart problemen wel degelijk verminderd zijn en dat Bluetooth een update gekregen heeft. De update met versienummer 9.2.1.17 is alleen beschikbaar voor de Wifi-only modellen. De ICS update voor de 3G modellen zal eind deze maand uitgerold worden.

Mocht je de update deze week downloaden, deel je ervaringen dan hieronder. Ik ben benieuwd of ASUS deze keer alle problemen weg kan nemen en eindelijk een optimale Android 4.0 ervaring kan bieden.

Bron: Notebookitalia

Reacties (24)