Medion LifeTab vanaf 31 maart weer bij de Aldi

24 maart 2012 1 Minuut 6 Reacties
Medion-LifeTab

Eerder deze week berichtte ik nog over de komst van een nieuwe variant van de Medion LifeTab. Deze variant zou onder meer beschikken over een langere batterijduur en een iets dikker en zwaarder design. Toch verschijnt deze tablet voorlopig nog niet bij de Nederlandse Aldi winkels aangezien de supermarkt vanaf zaterdag 31 maart het eerste model nogmaals zal verkopen.

De Medion LifeTab P9514 zal voor 399 euro bij de Aldi verschijnen en komt een ruime week later ook beschikbaar via de online webshop van Medion zelf. In het laatste geval moet je wel 30 euro extra betalen. De nieuwe variant, de LifeTab P9516 zal wellicht later dit jaar in het assortiment van de Aldi opgenomen worden, al kon een woordvoerder hier nog niks over zeggen.

De Medion LifeTab P9514 beschikt onder meer over Android 3.2 Honeycomb (met een gegarandeerde update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich), een 10 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 32GB aan intern opslaggeheugen, een 5 megapixel camera aan de voorzijde en een 1GHz dual-core Tegra 2 processor. Meer informatie over de LifeTab vind je op de productpagina.

Bron: Aldi, Tip: Arjan

Reacties (6)