Video Reviews: 3 covers voor de nieuwe iPad

30 maart 2012 2 Minuten 6 Reacties
review-ipad-covers

Om een nieuwe iPad hoort wat mij betreft een nieuwe hoes of cover, dus heb ik een aantal hoezen besteld om te reviewen en in deze post volgen de eerste drie hoezen die ik heb getest. Bij alle cases/covers werkt de auto on/off functie en zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om stand posities.

Choiix Wake-Up Folio – €24,95

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en zowel geschikt voor de iPad 2 als de nieuwe iPad. Perfecte kopie van Apple’s Smart Cover, maar gecombineerd met een harde plastic achterkant.

Marware CEO folio – €44,95

Op dit moment alleen verkrijgbaar met een soort carbon print maar nieuwe kleuren volgen voor deze speciaal op maat gemaakte nieuwe iPad case. Een erg handige case die – zeker met wat creativiteit – een hoop verschillende stand posities in kan nemen en die de beste bescherming biedt van de drie cases uit deze post.

Gecko Apple iPad 3 cover desk – €29,95

Op dit moment is deze pleather case alleen nog in het rood te bestellen maar er is dus ook een zwart model. Een bijzondere hoes omdat het harde plastic deel in twee stukken is verdeeld waarvan één kant via magnetisme aan de iPad moet blijven plakken. Hierdoor wordt het voordeel van een dun profiel (Choiix case) gecombineerd met de stand opties van de Marware CEO. De kwaliteit van het materiaal valt mij wat tegen en ook de ‘fit’ is voor mijn persoonlijke smaak wat te los. Er wordt via het verkooppunt een nieuwe case gestuurd dus dat is mooi geregeld en ik zal deze post updaten als de nieuwe case deze kuren niet vertoond.

Update:

Dag Sam,

Mijn leverancier heeft contact opgenomen met de fabrikant. Het blijkt een designfout te zijn die bij deze patch heeft opgetreden. De fabrikant is nu bezig met een nieuwe lichting waarbij de problemen zijn opgelost. Deze lichting krijg ik rond 10 april binnen.

[…]

Bekijk meer informatie over de nieuwe iPad of de productpagina of zie onderstaande prijsvergelijkingen voor de goedkoopste winkels.

Reacties (6)