Welke nieuwe iPad (3) moet je kopen?

09 maart 2012 1 Minuut 7 Reacties
Nieuwe-iPad-2

Net als bij de iPad 2 heb je dit jaar weer de keuze uit een aantal verschillende varianten. Zo kun je de derde generatie iPad kopen in een Wifi-only variant maar ook in een Wifi + 3G variant. Daarnaast kun je kiezen voor een model met 16GB, 32GB of 64GB aan intern opslaggeheugen. Alsof dat nog niet genoeg is kun je kiezen voor een zwarte of een witte iPad 3.

Er is dus nogal wat te kiezen en wat de juiste keuze is hangt af van een aantal factoren. Bij de keuze voor de hoeveelheid opslaggeheugen en Wifi of 3G kunnen we helpen maar de kleur is toch vooral een kwestie van smaak.

iPad 3 – Wifi-only of Wifi + 3G?

De beslissing om voor een Wifi-only model of een Wifi + 3G model te gaan hangt af van hoe je de iPad gaat gebruiken. Gebruik je de tablet vooral thuis op je eigen Wifi netwerk en heb je op kantoor ook een Wifi netwerk? Als dit het geval is, is een Wifi-only tablet de beste keuze. Hou er wel rekening mee dat je dan altijd in de buurt van een Wifi netwerk moet zijn of een smartphone moet hebben die je kunt omtoveren in een hotspot.

Reacties (7)