ASUS Transformer Pad 300 (TF300) vanaf nu online te bestellen

25 april 2012 1 Minuut 5 Reacties
Transformer-Pad-300

De nieuwe ASUS Transformer Pad tablets zijn nu al twee van de meest besproken tablets van dit jaar en moeten beiden nog op de Nederlandse markt verschijnen. De goedkopere variant, de Transformer Pad 300, kun je inmiddels bij de eerste online winkels kopen. Voorraad is er nog niet maar deze wordt eind deze week, uiterlijk volgende week verwacht.

ASUS Transformer Pad 300 specificaties

ASUS heeft de TF300 begin dit jaar tijdens het MWC 2012 officieel gelanceerd en gaf aan dat het de opvolger is voor de zeer populaire Transformer TF101, de eerste generatie. De nieuwe variant beschikt over een aantal upgrades, waaronder een quad-core Tegra 3 processor en Android 4.0 Ice Cream Sandwich vanuit de winkel. Verder krijg je onder meer een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 1GB aan werkgeheugen, een microSD card reader, een HDMI aansluiting, 32GB aan opslaggeheugen, optioneel 3G en een 8 megapixel camera aan de achterzijde. Bekijk de volledige lijst aan specificaties en de laatste nieuwtjes omtrent de Transformer Pad 300 op de productpagina.

ASUS Transformer Pad 300 reviews

De ASUS Transformer Pad 300 is in de VS inmiddels verschenen en daar zijn afgelopen week ook de eerste reviews verschenen. De grotere websites waren het er allemaal over eens; het is een van de betere Android tablets van dit moment, zeker gezien de prijs die je ervoor betaalt. Bekijk een compleet overzicht van de belangrijkste reviews in dit artikel.

Reacties (5)