Preview en eerste indruk: Medion LifeTab P9514

06 april 2012 1 Minuut 6 Reacties
Medion-LifeTab

Medion heeft vorig jaar tijdens de IFA 2011 haar nieuwe LifeTab tablet onthuld. Deze 10 inch tablet is in eerste instantie kort bij de Aldi te koop geweest en was ook afgelopen weekend weer bij de supermarktketen te vinden. Vanaf 10 april zal Medion de tablet ook zelf gaan verkopen en vandaag heb ik een review exemplaar ontvangen om eens te kijken of de tablet echt waar voor je geld biedt.

De Medion LifeTab is een 10 inch tablet die qua design niet echt afwijkt van het gros van de tablets op de markt. De tablet weegt 720 gram, wat iets boven gemiddeld is, en heeft aan de voorzijde een zilveren strip met daarop het LifeTab logo. Aan de achterzijde bevindt zich een 5 megapixel camera en aan de voorzijde heb je de beschikking over een 2 megapixel camera voor videogesprekken. Verder krijg je onder meer 32GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden, een microUSB poort, een SIM-kaart slot voor mobiel internet, Wifi en Bluetooth. Qua besturingssysteem krijg je Android 3.2 Honeycomb. De tablet is rijkelijk uitgerust met accessoires. Zo krijg je onder meer een chique sleeve, een USB kabel, een dock-connector (eigen connector aan de onderzijde) naar HDMI kabel en een koptelefoon.

Mocht je graag iets terug willen zien of lezen in de volledige review, laat het dan hieronder in een reactie weten. Meer informatie over de Medion LifeTab vind je op de productpagina.

Reacties (6)