Android 4.0 update Sony tablets nu beschikbaar

31 mei 2012 1 Minuut 6 Reacties
Sony-tablet-S1-S2

We hebben het er al een paar keer over gehad maar vandaag wordt de Android 4.0 Ice Cream Sandwich update voor de Sony tablets dan eindelijk in Nederland uitgerold. Vorige week gaf Sony Benelux aan dat eind mei zowel de Sony Tablet S als de Sony Tablet P een update naar de nieuwste versie van Android konden verwachten.

In een reactie op het eerdere artikel laat Tablet S bezitter Zekitez weten dat de update inmiddels binnen is maar dat het helaas wat tegenvalt. Apps reageren wel wat sneller maar GPS en het kompas hebben nog wat problemen. Ook bezitters van de Sony Tablet P, welke we volgende week in een uitgebreide review bespreken, moeten een melding krijgen dat de update beschikbaar is. Onze Tablet P is inmiddels al geüpdatet naar de nieuwste versie van Android.

Sony gaf zelf aan dat er een aantal verbeteringen worden doorgevoerd middels de update. Zo worden er zogenaamde Small Apps toegevoegd die je in een venster over een andere app kunt gebruiken, moet de interface gestroomlijnder worden en kun je mappen met diverse apps maken via ‘drag&drop’. Heb je de update al ontvangen? Deel dan hieronder je ervaringen.

Reacties (6)