ASUS begint uitrol Android 4.0 update voor de Eee Pad Slider

10 mei 2012 1 Minuut 3 Reacties
asus-eee-pad-slider-1

ASUS is bijna zover dat alle Android tablets van de fabrikant voorzien zijn van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. In de VS is de fabrikant namelijk begonnen met de uitrol van de update voor de Eee Pad Slider. Voor wie zich deze tablet niet meer kan herinneren; het is eigenlijk een Eee Pad Transformer maar dan met een uitschuifbaar toetsenbord en afgeronde hoeken.

Via Twitter heeft ASUS vandaag laten weten dat de update inmiddels uitgerold wordt. Het gaat hier om een update met versienummer v9.2.1.21. Momenteel wordt er alleen gesproken over de VS en ik wacht nog op een reactie van ASUS Benelux over de Nederlandse uitrol van de update. ASUS kennende zal deze snel na de Amerikaanse update volgen.

In mijn review van de Eee Pad Slider kwam ik tot de conclusie dat het een zeer goed presterend en degelijk apparaat is maar vooral geschikt voor een zeer kleine doelgroep. Dat de doelgroep klein is, is wel duidelijk geworden want de tablet is nooit een groot succes geweest. Hoewel het alweer even geleden is dat de populaire Eee Pad Transformer TF101 een update naar Android 4.0 heeft gehad mag ASUS hier geprezen worden dat ook de minder populaire tablets gewoon een update krijgen. Laten we hopen dat deze update minder problemen met zich meebrengt dat die voor de Eee Pad Transformer.

Reacties (3)