ASUS Eee Pad Transformer TF101 update maakt Face Unlock mogelijk

17 mei 2012 1 Minuut 5 Reacties
ASUS-Eee-Pad-Transformer

ASUS heeft inmiddels al heel wat updates uitgerold voor de Eee Pad Transformer TF101, de eerste Transformer tablet van de fabrikant. De grootste update tot nu toe bracht Android 4.0 Ice Cream Sandwich en een nieuwe update moet een van de interessante features van deze versie van Android toevoegen; Face Unlock.

ASUS is in de VS en Canada begonnen met de uitrol van update versie 9.2.1.24. De grootste verbetering is de toevoeging van de Face Unlock feature waarmee je de tablet kunt ontgrendelen door simpelweg in de camera aan de voorzijde te kijken. Daarnaast brengt de update de mogelijkheid om de systeem balk vast te zetten wanneer je een spel speelt, nieuwe opties in de e-mail applicatie, een aantal verbeteringen binnen applicaties en overall verbeteringen qua stabiliteit van de software.

De update wordt sinds gisteren, 16 mei, uitgerold in de VS en Canada. Wanneer de update in Nederland uitgerold wordt is niet bekend. Je kunt wachten op een melding voor een OTA update maar als je weinig geduld hebt kun je ook via de systeeminstellingen handmatig zoeken naar de meest recente software.

Bron: Android Community

Reacties (5)