ASUS introduceert Open Cloud Computing

04 juni 2012 1 Minuut 1 Reacties
ASUS-Open-Cloud-Computing

Met de introductie een hoop nieuwe tablets, tablet/notebook combinaties en zelfs desktop/tablet combinaties moet er natuurlijk een platform geïntroduceerd worden zodat je al je content naadloos kunt synchroniseren tussen deze apparaten. ASUS heeft het nieuwe platform de naam ASUS Open Cloud Computing (AOCC) meegegeven en tijdens Computex 2012 geïntroduceerd.

In plaats van alle details van dit platform onder elkaar te zetten is het wellicht sneller en duidelijker om onderstaande promotievideo van ASUS te bekijken. Het platform bestaat onder meer uit ASUS webstorage voor de online opslag van content, ASUS Open Link voor het snel uitwisselen van bestanden, ASUS Open Help voor het organiseren van je bestanden en het zoeken naar antwoorden op vragen en ASUS Waveface voor het in contact staan met al je vrienden en het plannen van een feestje.

De toepassingen in de video zijn wellicht wat overdreven (zeker met de science function elementen als hologrammen) en breed genomen maar kort gezegd biedt ASUS je toegang tot al je content en relaties middels de cloud.

Reacties (1)