ASUS Transformer Pad Infinity TF700 half juli te koop vanaf 619 euro

25 juni 2012 1 Minuut 5 Reacties
ASUS-Transformer-Pad-Infinity-700

Afgelopen weekend was een weekend vol interessante informatie over de nieuwe ASUS Transformer Pad Infinity TF700. Zo verscheen de eerste folder waarin de tablet aangeprezen werd, een launch video van ASUS zelf en de eerste Nederlandse video review. Vandaag zijn ook andere Nederlandse en internationale reviews verschenen, en heeft ASUS de beschikbaarheid en prijs bekendgemaakt.

De Transformer Pad Infinity TF700 zal vanaf 13 juli in Nederland te koop zijn voor een prijs vanaf 619 euro. Het is overigens mogelijk dat sommige winkels de tablet eerder aanbieden. Wanneer de eerste winkels de tablet online hebben staan lees je het natuurlijk bij ons. Voor 619 euro krijg je de 64GB Wifi-only variant zonder dock. Wil je de variant met dock dan betaal je 719 euro. Voorlopig wordt er blijkbaar geen 32GB model gelanceerd waar tijdens de presentatie wel over gesproken werd. Later dit jaar moet er in ieder geval een 3G versie verschijnen.

Vandaag verschijnen de meeste reviews van de grote nationale en internationale websites. Zodra er een mooi overzicht met de belangrijkste conclusies en een aantal review video’s gemaakt kan worden plaats ik deze vandaag of morgen online. Voor nu kun je voor meer informatie terecht op de productpagina van de ASUS Transformer Pad Infinity TF700.

Meer informatie

Al het nieuws omtrent de Transformer Pad Infinity TF700
Alle prijzen (real-time) van de Transformer Pad Infinity TF700
Alle Transformer tablets in één vergelijking

Reacties (5)