ASUS Transformer Pad Infinity TF700 pre-orders van start in Nederland

19 juni 2012 1 Minuut 3 Reacties
Transformer-Pad-Infinity-700

Vorige week plaatsen we nog een artikel met een aantal interessante video's van de nieuwe ASUS Transformer Pad Infinity TF700 maar helaas werden deze snel op verzoek van ASUS verwijderd wat deed vermoeden dat de lancering nog even op zich zou wachten. Toch lijkt de tablet binnenkort naar Nederland te komen aangezien je bij een aantal webshops al een bestelling kunt plaatsen.

De Pad Infinity TF700 is wel een prijzige tablet want voor het 64GB Wifi-only model zonder keyboard dock moet je 619,99 euro neerleggen. Hiervoor krijg je dan wel de nieuwste versie van Android (Ice Cream Sandwich), een Full HD display en een Tegra 3 quad-core processor. Wil je de tablet met keyboard dock aanschaffen dan kom je uit op een prijs van 719,99 euro, 100 euro extra dus. Dit keyboard dock beschikt over extra aansluitingen en een extra accu.

Transformer Pad Infinity TF700 kopen

Momenteel is de Transformer Pad Infinity TF700 onder meer de pre-orderen bij Dixons (64GB zonder dock, 64GB met dock) en Mycom (64GB zonder dock, 64GB met dock). De komende dagen zullen meer winkels de tablet in het assortiment opnemen en kunnen we er een prijsvergelijking van plaatsen. De kans is groot dat de adviesprijs van de tablet op 599 euro ligt en de eerste winkels hier dus net iets boven gaan zitten.

Beide winkels noemen nog geen exacte leverdatum maar we hebben van een betrouwbare bron bij een andere online retailer vernomen dat de eerste levering in de eerste week van juli verwacht wordt.

Meer informatie

Meer informatie, alle specificaties en recente nieuwtjes vind je op de productpagina van de Transformer Pad Infinity TF700.

Ben je op zoek naar een overzicht van de verschillen tussen de nieuwe en oude Transformer tablets? Bekijk dan dit artikel waarin alles op een rijtje gezet wordt. Je kunt de tablet in de Tablet Productgids zelf ook vergelijken met andere tablets.

Reacties (3)