Meer details Dell Windows 8 Latitude 10 tablet opgedoken

14 juni 2012 1 Minuut 2 Reacties
Dell-Latitude-10

Dat Dell voor het einde van dit jaar met tablets die voorzien zijn van Microsoft's nieuwe besturingssysteem zal komen staat vast en wat we precies kunnen verwachten wordt ook steeds duidelijker. Eind mei dook er al informatie op over de Dell Latitude 10 en XPS 12 Windows 8 tablets en vandaag zijn er meer details over de Latitude variant opgedoken in een uitgelekte slide.

Volgens Neowin, de website die de slide in handen heeft gekregen, moet de Latitude ergens tussen november en januari op de markt verschijnen. Uit de slide kunnen we verder halen dat de tablet voorzien kan worden van een optioneel docking station met vier USB poorten, ethernet en HDMI. Daarnaast kan de tablet in combinatie met een Wacom stylus gebruikt worden. Met het dock en de stylus denkt Dell dus aan een complete desktop oplossing. De rest van de specs komt overeen met de specs in de slide die eind vorige maand opdook. Zo is de tablet voorzien van een dual-core 1.5GHz Clover Trail processor, 128GB SSD opslaggeheugen, WWAN, Wifi, Bluetooth en een 10.1 inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels.

Dell Windows RT tablets

Naast informatie over de Latitude tablet weet Neowin ook te melden dat er in oktober een Windows RT tablet met ARM processor van Dell zal verschijnen. Oktober wordt al weken gezien als de maand waarin Windows 8 gelanceerd zal worden en Dell roept al tijden als eerste met Windows 8 apparatuur te willen komen. Mocht het gerucht waar zijn dan kunnen we eind dit jaar in ieder geval twee Windows RT tablets verwachten; dit model en de ASUS Tablet 600.

Reacties (2)