Motorola Xoom 2 tablet in vliegtuigen van Alitalia

20 juni 2012 1 Minuut 1 Reacties
Motorola-Xoom-2-Alitalia

We hebben al vliegtuigmaatschappijen voorbij zien komen die de iPad gebruiken voor het besparen van kosten en maatschappijen die de Samsung Galaxy Tab 10.1 aanbieden als inflight entertainment systeem. Nu is het de beurt aan een wat onbekendere tablet, de Motorola Xoom 2. Het Italiaanse Alitalia gaat passagiers en crewleden met deze nieuwe Motorola tablet uitrusten.

Van de Motorola Xoom 2 hebben we na de lancering weinig meer vernomen. Niet heel gek aangezien de tablet nog steeds op Android 3.2 Honeycomb draait en niet over indrukwekkende specificaties beschikt. Maar, toch is de tablet volgens Alitalia uitermate geschikt voor de administratieve taken en entertainment doeleinden aan boord van een vliegtuig. De maatschappij gaat Business en Magnifica Class passagiers die vliegen naar verre bestemmingen in Rusland en het Midden Oosten voorzien van de Android tablet met films, games, muziek, radio, vluchtinformatie en nieuws.

Ook de crewleden worden met een Xoom 2 uitgerust. Op deze tablet wordt alle informatie over de passagiers weergegeven, inclusief voorkeuren qua maaltijd, het stoelnummer en de reishistorie. Mocht je nog wachten op je vliegtuig en in één van de Alitalia lounges zitten dan krijg je daar ook de mogelijkheid van de Xoom 2 gebruik te maken.

Reacties (1)