Review: Logitech Tablet Keyboard

03 juni 2012 1 Minuut 3 Reacties
Logitech-Tablet-Keyboard

Een paar weken geleden heb ik mijn review van de Logitech Ultrathin Keyboard Cover gepubliceerd en vandaag is het tijd voor een nieuwe keyboard review. Het is geen nieuw product maar wel het product van mijn keuze als het gaat om tikken op de iPad. Het Logitech Tablet Keyboard is in 2 verschillende smaken verkrijgbaar, Android en iOS. In deze review kijk ik naar de iOS versie.

Video review

Veel toetsenborden voor de iPad zijn verwerkt in een hoes of soms dus zelfs in een Smart Cover. Hoewel deze pakketjes er doorgaans mooi uitzien is het voor mij niet zo handig. Ik tik namelijk niet vaak genoeg op de iPad om constant een keyboard mee te zeulen. Dit keyboard is een extern keyboard dat dus niet aan je iPad of in een hoes zit.

De handige sleeve die je als bescherming voor je toetsenbord krijg heeft een dubbele functie. Je kan het ding namelijk openklappen en gebruiken als stand voor je iPad. Zoals je in het filmpje kan zien zijn er verschillen posities mogelijk zodat je eigenlijk altijd wel een fijne positie kan vinden zonder al te veel reflectie op het scherm.

Het toetsenbord zelf is een standaard formaat en daarmee dus iets langer dan de iPad zelf. De toetsen staan allemaal los van elkaar en daarmee is de ervaring redelijk te vergelijken met het toetsenbord van mijn Macbook. Ik had geen tijd nodig om te wennen aan dit toetsenbord, wat voor de snelheid van het tikken wel handig is. De toetsen hebben een fijne tactile feedback en de travel (mate waarin ingedrukt kan worden) is ook vergelijkbaar met mijn Macbook.

Reacties (3)