Huawei MediaPad 10 FHD duikt op in promotievideo

22 juli 2012 1 Minuut 0 Reacties
MediaPad-10-FHD

Huawei heeft op het gebied van tablets nog maar weinig spannends op de markt gebracht. Het enige interessante wapenfeit van de fabrikant was een redelijke 7 inch tablet onder de naam MediaPad. Toch komt er binnenkort een zeer aantrekkelijke tablets van de fabrikant op de markt. De 10.1 inch MediaPad 10 FHD moet volgens de fabrikant de ultieme multimedia tablet worden.

Er komt langzamer hand steeds meer informatie over de MediaPad 10 FHD naar buiten. Zo kregen we tijdens het Mobile World Congres in Barcelona een goede eerste indruk van de tablet, hoorden we eerder deze week dat de tablet in oktober naar Europa komt en dook vandaag een promotievideo op waarin de belangrijkste features van de tablet belicht worden.

Dat de MediaPad 10 FHD een high-end tablet is, is terug te zien in een aantal belangrijke features. Zo beschikt het model over een 10.1 inch IPS display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een quad-core processor met 16 core grafische processor, 2GB aan werkgeheugen, een 8 megapixel camera met dual LED flitser, diverse aansluitingen en uitbreidingsmogelijkheden, volledige cloud integratie en een optionele 4G/3G module. Daarbij heeft Huawei goed gekeken naar het succes van de ASUS Transformer series want de tablet kan uitgerust worden met een optioneel en bijpassend keyboard dock.

Reacties (0)