Update voor de Acer Iconia Tab A700 moet ‘lag’ problemen verhelpen

14 juli 2012 1 Minuut 54 Reacties
Acer-Iconia-Tab-A700

Sinds eind juni is Nederland een Full HD tablet rijker, de Acer Iconia Tab A700. De eerste reviews van de tablet waren gematigd positief maar er werd hier en daar gesproken over een 'lag' die optrad bij onder meer het navigeren binnen Android en het browsen. Ook verschillende gebruikers meldden ons dat de prestaties nog niet optimaal waren. Acer komt daarom binnenkort met een update.

Op het XDA forum werden de ‘lag’ problemen ook uitvoerig besproken en een bezitter van de Iconia Tab A700 heeft daarom het initiatief genomen en contact gezocht met Acer. Hij plaatste de reactie van de fabrikant op het forum. Hierin wordt aangegeven dat Acer eind juli een update uit zal rollen die de gebruikerservaring van de A700 verder moet optimaliseren. Goed nieuws voor de Iconia Tab A700 bezitters dus! De update wordt OTA (Over The Air) aangeboden dus je hoeft hier zelf niks voor te doen.

De Acer Iconia Tab A700 is momenteel een van de twee Android tablets met een 10.1 inch Full HD (1.920 x 1.200 pixels) display. Daarnaast beschikt de tablet over een quad-core Tegra 3 processor, een microSD card reader, 32GB aan opslaggeheugen, 1GB aan werkgeheugen, een USB en HDMI poort en twee camera’s. De tablet is in Nederland momenteel te koop voor een prijs vanaf 449 euro.

Meer informatie, alle specificaties, reviews en nieuwtjes vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab A700.

Met dank aan Tom!

Reacties (54)