ASUS begint uitrol Android 4.1 Jelly Bean voor de Transformer Pad 300

18 augustus 2012 1 Minuut 17 Reacties
ASUS-Transformer-pad-300-design

ASUS bevestigde eerder dit jaar dat de nieuwe Transformer Pad line-up, waaronder de Transformer Pad 300 en de Transformer Pad Infinity, na de zomer een update naar Android 4.1 Jelly Bean konden verwachten. Toch lijkt het allemaal iets sneller gelopen dan verwacht aangezien de eerste bezitters van een Transformer Pad 300 de update inmiddels ontvangen hebben.

Amerikaanse bezitters van de Transformer Pad TF300T melden vandaag onder meer op AndroidCentral dat de update OTA (Over The Air) automatisch aangeboden wordt. Het gaat om Android Jelly Bean versie 4.1.1, de meest recente versie van Android.

Jelly Bean

Android Jelly Bean brengt een hoop nieuwe features en functies maar een van de belangrijkste aanpassingen die Google gedaan heeft is de verbeterde stabiliteit en snelheid van het besturingssysteem. Meer informatie over Android Jelly Bean vind je in onze uitgebreide review. Overigens is het wel belangrijk te weten dat met de installatie van deze Android versie de Flash ondersteuning verdwijnt en de standaard browser vervangen wordt voor Google Chrome.

Update in Nederland

Het lijkt voorlopig alleen nog te gaan om Amerikaanse Transformer Pad 300 modellen. Wanneer de update voor de Transformer Pad Infinity TF700 verwacht wordt is nog niet bekend maar die zal niet lang meer op zich laten wachten. Mocht je als Nederlandse bezitter een update ontvangen, laat dan onderaan dit artikel je ervaringen even weten.

Meer informatie, alle specificaties en onze review vind je op de productpagina van de ASUS Transformer Pad 300.

Reacties (17)