Samsung presenteert Galaxy Note II en Galaxy Note 10.1 deze maand

03 augustus 2012 1 Minuut 2 Reacties
Galaxy-Note-10-1

Augustus zou wel eens de Galaxy Note maand kunnen worden. Er wordt al lange tijd gesproken over een opvolger voor de populaire Galaxy Note smartphone en daarnaast wachten we nog steeds met smart op de grotere broer van deze smartphone, de Galaxy Note 10.1. Beide modellen zouden deze maand nog gepresenteerd moeten worden, de Note 10.1 is zelfs al te bestellen.

Galaxy Note II

De Galaxy Note smartphone, ook wel phablet genoemd, zal op 29 augustus tijdens Het Samsung Mobile Unpacked evenement in Berlijn onthuld worden. Dit heeft Samsung tegenover Reuters bevestigd. 29 augustus is twee dagen voordat de IFA 2012 beurs officieel van start gaat. Nou houden alle fabrikanten tegenwoordig hun persconferentie een paar dagen voordat de beurs begint dus dat is niks nieuws.

Tot op heden hebben we alleen nog maar geruchten over de Galaxy Note II voorbij zien komen. Zo zou het apparaat beschikken over een groter 5.5 inch display, een Exynos 5250 dual-core processor, 2GB aan werkgeheugen en een betere 8 megapixel camera. Qua besturingssysteem zou Samsung kiezen voor Android 4.1 Jelly Bean.

Galaxy Note 10.1

Voor de tablet-liefhebbers is het nieuws over de Galaxy Note 10.1 wellicht interessanter. Deze tablet werd tijdens het Mobile World Congres in Barcelona, afgelopen februari, voor het eerst getoond maar is nog steeds niet te koop. De reden hiervoor is dat Samsung de tablet na de presentatie opnieuw onder handen genomen heeft. Zo is de dual-core processor vervangen voor een quad-core variant en heeft Samsung de mogelijkheid om de S-Pen stylus in de behuizing te plaatsen erin verwerkt.

Reacties (2)