Video: Android 4.1 Jelly Bean op de ASUS Transformer Pad 300

26 augustus 2012 1 Minuut 16 Reacties
Asus-Transformer-300-Android-Jelly-Bean

Gisterochtend heb ik al mijn eerste indruk van Android 4.1 Jelly Bean op de ASUS Transformer Pad TF300T getikt en vanmorgen vond ik even tijd om ook een filmpje op te nemen. Het artikel van gisteren is ondertussen natuurlijk ook geüpdatet met dit filmpje maar mocht je niet apart meer willen klikken heb ik hieronder het filmpje ook maar geplaatst. Hierin kijk ik naar de nieuwe functies en de stabiliteit van de software.

Video

Bovenstaande video is (lang) niet helemaal volledig maar geeft denk ik het overgrote deel van mijn eerste ervaringen met Android 4.1 Jelly Bean op de ASUS Transformer Pad 300 weer.

Conclusie

Mijn eerste indruk van Android 4.1 Jelly Bean op de Transformer Pad 300 is dus zeker positief. Ik heb verschillende standaard applicaties geprobeerd zonder en ondervond geen problemen, heb lekker kunnen browsen op het internet en ook Google Now functioneert zonder te zorgen voor frustraties. Belangrijker is dat ik met vertrouwen artikelen op de Transformer Pad 300 heb getikt, iets dat ik voor deze update geen optie was. Voor nu kan ik iedereen met een ASUS Transformer Pad 300 de update naar 4.1 Jelly Bean van harte aanraden en hoop ik dat ASUS snel met updates uitkomt voor de andere tablets in de Transformer (Pad) serie. Vorige week vond ik onder meer deze tablet nog zonde van je geld, maar dat zou zomaar eens kunnen veranderen.

Android jelly Bean

Martijn heeft een paar weken geleden als een een veel uitgebreidere review gemaakt van Android 4.1 Jelly Bean op de Nexus 7 waarin je alle nieuwigheden en features besproken en getoond worden. Ook hebben een review van Google Now gemaakt waarin we kijken naar het gebruik en de mogelijkheden.

Transformer Pad 300

Meer informatie, alle specificaties en onze reviews vind je op de productpagina van de ASUS Transformer Pad 300.

Reacties (16)