Acer begint uitrol Android 4.1 Jelly Bean voor de Iconia Tab A700

27 september 2012 1 Minuut 11 Reacties
Acer-Iconia-Tab-A700

Acer heeft tot op heden nog niet officieel bevestigd welke van de Iconia Tab tablets een update naar Android 4.1 Jelly Bean zullen krijgen, maar over één tablet kunnen we inmiddels zekerheid geven. In Duitsland is de fabrikant namelijk begonnen met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean voor de Iconia Tab A700, de high-end Android tablet met Full HD display.

Op het XDA Developers forum maken vandaag diverse leden melding van een update voor de in Duitsland en de VS verkochte Iconia Tab A700 modellen. Mocht je een Duits exemplaar hebben dan wordt de update waarschijnlijk snel automatisch aangeboden. Volgens trouwe bezoeker Tom is het echter ook mogelijk de update eerder binnen te halen door in het instellingen menu handmatig te zoeken naar een update. Op deze manier is het hem in ieder geval gelukt.

Nederlandse uitrol

Natuurlijk hebben we Acer Benelux meteen om een reactie gevraagd over de uitrol in Nederland maar aangezien ze daar geen nachtdienst draaien moeten we tot morgenvroeg wachten op een antwoord.

Iconia Tab tablets

Het lijkt waarschijnlijk dat naast de Iconia Tab A700 ook de Iconia Tab A510 en Iconia Tab A210 een update naar de nieuwste versie van Android krijgen, al heeft Acer dus nog niks officieel bevestigd.

Iconia Tab A700

De Iconia Tab A700 is een 10.1 inch tablet met een resolutie van van 1.920 bij 1.200 pixels (meer dan Full HD). Verder beschikt de tablet over onder meer een quad-core Tegra 3 processor, een USB en HDMI poort, een microSD card reader, twee camera’s, 32GB aan opslaggeheugen, Wifi en Bluetooth. Vanuit de winkel is de tablet voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich met daar overheen de Acer Ring interface.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Iconia Tab A700.

Tom, bedankt voor de tip!

Reacties (11)