ASUS: Binnenkort Android Jelly Bean voor Transformer Prime (TF201) en Infinity (TF700)

26 september 2012 1 Minuut 9 Reacties
ASUS-Transformer-Pad-Infinity-700

In navolging op het bericht over de Android 4.1 Jelly Bean update voor de Transformer Prime dat ASUS Zweden gisteren de wereld in stuurde geeft ASUS Benelux vandaag ook de Nederlandse gebruikers de bevestiging. In Zweden is men reeds begonnen met de uitrol van de update, in Nederland moeten gebruikers echter nog een paar dagen wachten.

Middels een bericht op Facebook laat ASUS Benelux weten dat gebruikers van een begin dit jaar gelanceerde Transformer Prime (TF201) en een Transformer Pad Infinity (TF700) binnenkort de update kunnen verwachten.

Wanneer de update uitgerold zal worden wordt helaas niet gemeld, maar lang hoeven we er niet meer op te wachten. Opvallend is dat veel mensen op het Facebook bericht reageren met de vraag of de eerste generatie Eee Pad Transformer (TF101), begin vorig jaar gelanceerd, ook een update kan verwachten. Helaas heeft ASUS nog niet op deze reacties gereageerd, maar kijkend naar eerdere berichten lijkt de kans klein dat dit model, en de Eee Pad Slider (SL101), een update kunnen verwachten.

Jelly Bean reviews

Benieuwd naar alle nieuwe features van Android 4.1 Jelly Bean? Bekijk dan onze uitgebreide review op de Nexus 7 of een eerste indruk van de software op de Tranfsormer Pad 300.

 

Reacties (9)