iOS 6 voor iPad 2 en iPad 3 volgende week te downloaden

12 september 2012 1 Minuut 2 Reacties
Apple-iOS-6-2

Apple heeft vanavond in de VS haar nieuwste iPhone, de vijfde alweer, en nieuwe iPod modellen aangekondigd. Hoewel het voornamelijk over de specificaties van deze producten ging was er ook tijd voor wat statistieken en wist Apple te melden dat het nieuwe iOS 6 besturingssysteem vanaf 19 september te downloaden is. De iPhone 5 verschijnt 28 september en zal standaard over iOS 6 beschikken.

Wat is er nieuw in iOS 6?

iOS 6 bevat verschillende verbeteringen en wijzigingen ten opzichte van iOS 5, de huidige versie van het mobiele besturingssysteem van Apple. Een van de belangrijkste vernieuwingen is de Facebook integratie in standaard iOS functies waardoor je snel een status-update kunt plaatsen, Facebook activiteiten in je kalender terugziet, of een foto kunt delen. Daarnaast brengt Apple Siri eindelijk naar de iPad, introduceert het bedrijf een eigen Maps (applicatie) met 3D modus en navigatie als vervanger van de Google Maps app, wordt de nieuwe Passbook app toegevoegd waarmee je een overzicht krijgt van mobiele toegangstickets en klantenkaarten, en wordt het middels Photo Stream mogelijk foto’s eenvoudig te delen met je vrienden.

Alle nieuwe functies en verbeteringen vind je in ons artikel over de nieuwigheden binnen iOS 6.

iOS 6 downloaden en installeren

iOS 6 is op 19 september beschikbaar en kan gratis geïnstalleerd worden op de iPad 2, de nieuwe iPad (3), de iPhone 3GS, de iPhone 4, de iPhone 4s en de vierde generatie iPod Touch uit 2010

Reacties (2)