Samsung Galaxy Note II vanaf vandaag te koop in Nederland

28 september 2012 1 Minuut 9 Reacties
Samsung-Galaxy-Note-II

Samsung heeft vandaag de Galaxy Note II smartphone/tablet officieel gelanceerd in Nederland en heeft via Twitter aangegeven dat het toestel nu ook te koop zou moeten zijn, al is er beperkte voorraad. Het is niet geheel toevallig dat de fabrikant juist vandaag uitkiest voor de lancering want sinds vanochtend kun je ook naar de winkel voor de nieuwe iPhone 5.

 

De Galaxy Note II is zoals de naam aangeeft de opvolger van de vorig jaar gelanceerde Galaxy Note. Het toestel is op een aantal belangrijke punten verbeterd. Zo heeft Samsung het display vergroot naar een formaat van 5.5 inch zonder de grootte van het toestel drastisch te veranderen. Ook is het nieuwe model uitgerust met een quad-core Exynos processor die een kloksnelheid van 1.6GHz heeft en wordt de Note II standaard geleverd met Android 4.1 Jelly Bean.

Samsung Galaxy Note II kopen

Hoewel Samsung dus aangeeft dat de Galaxy Note II vanaf vandaag verkrijgbaar zou moeten zijn heb ik nog geen enkele winkel kunnen vinden die daadwerkelijk voorraad heeft. Er zijn wel verschillende fysieke en online winkels waar je een bestelling kunt plaatsen. De meeste winkels verwachten in de loop van volgende week de eerste voorraad binnen te krijgen. Hieronder vind je een aantal winkels waar de Galaxy Note II reeds te bestellen is.

De aanbieding die T-Mobile had was wellicht te mooi om waar te zijn. De pagina werkt niet meer en dus heb ik de link verwijderd. Ik ben benieuwd of het bedrijf de bestellingen gaat annuleren.

Meer informatie

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note II.

 

Reacties (9)