Android 4.0 ICS update voor de Motorola Xoom 2 en Xoom 2 Media Editon

08 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
xoom-2-Motorola

Begin vorige maand maakte Motorola Europe via Facebook bekend dat men begonnen was met de uitrol van Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor de Xoom 2 en Xoom 2 Media Edition tablets. Toen ging het alleen nog om de 3G varianten maar vandaag is Motorola begonnen met de uitrol voor de Wifi-only varianten van zowel de Xoom 2 als de Xoom 2 Media Edition.

De update zou automatisch moeten verschijnen voor alle Europese bezitters van een van de twee tablets. Mocht je de update nog niet aangeboden krijgen dan is het altijd mogelijk via de instellingen van je tablet onder het kopje ‘Over deze tablet’ handmatig te zoeken. In de meeste gevallen wordt een update in fasen uitgerold waardoor het even kan duren voordat je de melding krijgt.

De Motorola Xoom 2 is een 10.1 inch tablet die beschikt over onder meer een IPS display, een dual-core Tegra 2 processor, USB en HDMI poorten, twee camera’s en een infrarood zender. De Xoom 2 Media Edition is de media consumptie variant en beschikt onder meer over een 8.2 inch IPS display, een Tegra 2 dual-core processor, en volgens Motorola een betere audio weergave en betere graphics.

Bron: Motorola Facebook

Reacties (0)