Google Nexus 7 32GB variant begin november te koop voor 249 euro

21 oktober 2012 1 Minuut 6 Reacties
Google-Nexus-7

De Google Nexus 7 is alweer een maandje te koop in Nederland, maar de voorraad is tot nu toe zeer beperkt geweest. De komende weken moeten er volgens ASUS een groot aantal leveringen verschijnen met daarbij ook een nieuwe variant van de tablet. We hebben het al een aantal weken over de komst van een Nexus 7 tablet met 32GB aan opslaggeheugen en de kans is groot dat Google dit model tijdens het Android event op 29 oktober officieel zal presenteren.

Begin november voor 249 euro

Vorige week lieten diverse Nederlandse winkels aan klanten die een Nexus 7 met 16GB aan opslaggeheugen besteld hebben weten dat dit model vervangen zal worden door een 32GB variant, zonder extra kosten. Deze nieuwe modellen zouden in week 45, vanaf 5 november, naar Nederland komen.

Inmiddels hebben we de bevestiging van een aantal winkels gekregen dat het 32GB model inderdaad vanaf 5 november in Nederland zal verschijnen. Daarnaast zal de prijs van het 32GB model op 249 euro liggen, hetzelfde bedrag als dat de 16GB versie nu kost.

16GB model wordt goedkoper

Of winkels de Nexus 7 met 16GB nog blijven voeren en tegen welke prijs is op dit moment niet duidelijk. Uit de informatie van een aantal winkels blijkt dat er nu op het 32GB gefocust wordt.

Media in de VS meldden gisteren dat de 16GB versie vanaf 29 oktober voor 199 dollar, de prijs van de huidige 8GB versie, verkocht gaat worden. Het 8GB model zou verdwijnen. Voor Nederland houdt dit mogelijk in dat de 16GB versie vanaf 29 oktober 50 euro goedkoper wordt en dus te koop zal zijn voor 199 euro.

Meer informatie

Overigens heeft nog geen enkele Nederlandse winkel het 32GB model op de website staan. Zodra de eerste tablets in Nederland verschijnen vind je alle prijzen terug op de productpagina van de Google Nexus 7.

 

 

Reacties (6)