Hands-on en demonstratie video’s ASUS Padfone 2 en Padfone Station

16 oktober 2012 1 Minuut 2 Reacties
Padfone-2-pers

ASUS heeft vandaag tijdens een persevenement in Taipei en Milaan de Padfone 2 gepresenteerd. De smartphone en tablet combinatie is verbeterd op een groot aantal punten. Zo is het design slanker en lichter geworden, is de smartphone voorzien van een krachtigere processor en meer werkgeheugen, en is de docking van de smartphone in de tablet geoptimaliseerd.

Voor de volledige lijst aan specificaties en alle features en functies kun je terecht op de productpagina van de ASUS Padfone 2. Hieronder vind je een aantal video’s waarin deze functies en features uitgelicht worden.

ASUS Padfone 2 features en functies

In onderstaande video, gemaakt door het door ASUS opgezette techinstyle.tv, worden de belangrijkste vernieuwingen van de Padfone 2 besproken. Zo komen onder meer het grotere display, de krachtigere processor, de langere batterijduur en de 13 megapixel camera voorbij.

ASUS Padfone Station docking

In onderstaande video wordt getoond hoe de docking (koppeling) tussen smartphone en tablet verbeterd is. Bij de eerste generatie Padfone moest de smartphone nog achter een klepje weggestopt worden, nu kan de smartphone simpelweg in de tablet geschoven worden waarna deze muurvast zit.

Padfone 1 vs Padfone 2

In onderstaande video, gemaakt door Mobilegeeks, wordt de Padfone 2 vergeleken met de eerste generatie Padfone. Hoewel de twee toestellen er op het eerste gezicht gelijk uitzien zijn er een aantal belangrijke verschillen. Zo is het display van de Padfone 2 een stuk groter, is het toestel voorzien van touch knoppen in de behuizing en is de MicroSD card reader verdwenen. Ook is de processor vervangen voor een krachtigere variant.

ASUS Padfone 2 hands-on video

In onderstaande video van Engadget wordt de Padfone 2 uitgebreid van dichtbij bekeken en komen de belangrijkste vernieuwingen, features en functies van de smartphone en de tablet voorbij.

Prijs en beschikbaarheid

De ASUS Padfone 2 zal deze maand nog in Azië verschijnen en komt voor het einde van dit jaar naar Europa. In Nederland heeft de smartphone plus tablet bundel een prijs van 799 euro meegekregen. Hiervoor krijg je dan de 32GB variant. Voor 100 euro meer kun je de 64GB variant aanschaffen.

Reacties (2)