HP Envy x2 tablet vanaf oktober te koop in Nederland voor 999 euro

19 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
HP-Envy-X2

Eind augustus presenteerde HP tijdens de IFA 2012 beurs haar eerste Windows 8 tablet in de vorm van de Envy x2. De Envy x2 is een zogenaamde hybride tablet waar een keyboard dock op aangesloten kan worden om het geheel ook als notebook te kunnen gebruiken. Gezien de prijs van 999 euro lijkt lijkt het apparaat voornamelijk gericht op de intensieve of zakelijke gebruiker.

HP Envy x2 Windows 8 tablet

De HP Envy x2 is een krachtige en dunne hybride tablet met de voordelen van twee apparaten in één. Het afneembare scherm kan gebruikt worden als tablet wanneer het toetsenbord via de magnetische sluiting wordt losgekoppeld. Je hoeft dus niet langer te kiezen tussen een notebook of een tablet. De tablet beschikt over een gladde aluminium afwerking, heeft een gewicht van 1.4 kilogram met dock en weegt zonder dock 0,71 kilogram.

Verder beschikt de HP Envy x2 onder meer over een 11.6 inch IPS display met een helderheid van 400 nits en een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Atom Clover Trail processor, een SSD opslaggeheugen van 32GB of 64GB, een HD webcam aan de voorzijde, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, Beat Audio voor een optimale audioweergave en een optionele stylus die de mogelijkheid biedt om nog te schrijven, te tekenen en te navigeren. Voor draadloze communicatie is de tablet uitgerust met NFC, Wifi en Bluetooth.

HP ElitePad 900

HP heeft ook de ElitePad 900 gepresenteerd, een tablet die uitgerust kan worden met een dock, een stylus en speciale Smart Jackets. De ElitePad 900 beschikt onder meer over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels,een Intel Atom Clover Trail processor, 2GB aan werkgeheugen, een microSD card reader, een USB adapter, Wifi, Bluetooth 4.0 en NFC ondersteuning.

Reacties (0)