Reusachtige Sony VAIO Tap 20 tablet te bestellen in Nederland

26 oktober 2012 1 Minuut 3 Reacties
sony-VAIO-Tap-20-2

Tablets zijn natuurlijk vooral apparaten die door één persoon tegelijkertijd gebruikt worden, maar als het aan Sony ligt gaan we voortaan met de hele familie achter een tablet zitten. Het bedrijf heeft namelijk vorige maand de VAIO Tap 20 geïntroduceerd, een tablet met een display van maar liefst 20 inch en het nieuwe Windows 8 als besturingssysteem.

Aangezien de VAIO Tap 20 in alle opzichten op een tablet lijkt maar alleen groter is valt het apparaat wel in de tablet categorie. Volgens Sony is het een ideaal apparaat dat als multimedia hub in de huis kan dienen en waar de hele familie gebruik van kan maken. Dit wordt onder meer benadrukt door de ingebouwde kickstand waarmee de tablet in een hoek te plaatsen is en eenvoudig als display voor een film gebruikt kan worden.

Sony VAIO Tap 20

De Sony VAIO Tap 20 beschikt onder meer over een 20 inch display met een resolutie 1600 bij 900 pixels, een Intel Core i3, Core i5 of Core i7 processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen, 750GB of 1TB aan opslaggeheugen, twee USB 3.0 poorten, een SD kaart lezer, een HD webcam en 2.1-kanaals luidsprekers met S-Force Front Surround 3D. Qua software krijg je Windows 8 Pro meegeleverd met een aantal apps die gericht zijn op gebruik door de hele familie.

Prijs en beschikbaarheid

De VAIO Tap 20 moet volgende maand in Nederland verschijnen voor een prijs van 1.099 euro, maar is inmiddels al bij een aantal Nederlandse winkels te bestellen. Onder meer Dixons, Bobshop en Mycom bieden de tablet reeds aan.

Meer informatie

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Sony VAIO Tap 20. Een overzicht van alle Windows 8 tablets vind je in onze tablet database.

Reacties (3)