ASUS kondigt Padfone 3 al aan voor derde kwartaal 2013

30 november 2012 1 Minuut 5 Reacties
Padfone-2-pers

Vorige maand onthulde ASUS de tweede generatie Padfone, een smartphone/tablet combinatie waarbij de smartphone in de tablet geschoven kan worden om op een groter scherm te werken. We zijn nu anderhalve maand verder en de Padfone 2 zou binnenkort in Nederland moeten verschijnen, maar ASUS heeft al laten weten dat de Padfone 3 in ontwikkeling is.

Derde generatie Padfone in 2013

Tegenover Digitimes laat ASUS vice president Benson Lin weten dat de derde generatie Padfone in het derde kwartaal van volgend jaar gepresenteerd zal worden. Over de specificaties of eigenschappen is nog niks bekend, maar het is opvallend dat de fabrikant al uitspraken doet over een opvolger wanneer het huidige model nog nauwelijks beschikbaar is.

ASUS Padfone 2

De ASUS Padfone 2 verschijnt in december in Nederland en maakt gebruik van hetzelfde concept als de eerste generatie Padfone. De smartphone heeft een 4.7 inch Super IPS+ display met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een quad-core Qualcomm S4 processor, 2GB aan werkgeheugen, Bluetooth, NFC en 3G. Het tablet gedeelte beschikt over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels maar maakt voor de rest voornamelijk gebruik van de hardware van de smartphone wanneer deze in de tablet geschoven is.

De combinatie van de Padfone 2 smartphone (32GB) en tablet zal 799 euro gaan kosten. Ook kun je gaan voor een 64GB variant, welke 100 euro meer zal kosten.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Padfone 2.

Reacties (5)