Samsung ATIV Smart PC Pro XE700T met Windows 8 te koop in Nederland

30 november 2012 1 Minuut 5 Reacties
Samsung-ATIV-Smart-pc-pro

Samsung is één van de partners van Microsoft voor het in de markt zetten van Windows 8 met een hoop nieuwe laptops, tablets en hybride tablets. Voor ons zijn vooral drie modellen interessant; de ATIV Tab, de ATIV Smart PC en de ATIV Smart PC Pro. De eerstgenoemde is een stand-alone tablet die nog in Nederland moet verschijnen, de andere twee zijn reeds te koop.

ATIV Smart PC serie

De Samsung ATIV Smart PC serie bestaat uit twee modellen; de Smart PC en de Smart PC Pro. Beide hybride tablets zijn uitgerust met een keyboard dock, beschikken over een Intel processor en draaien op het nieuwe Windows 8 besturingssysteem. Toch zijn er een aantal belangrijke verschillen tussen beide modellen. Zo heeft de Pro variant een Full HD display terwijl de standaard variant over een 1.366 bij 768 pixels display beschikt, is de Pro variant uitgerust met een Intel Core i5 processor terwijl de standaard variant een Intel Clover Trail chip heeft en heeft de Pro versie meer opslaggeheugen, een metalen behuizing en een USB 3.0 poort.

Bekijk alle verschillen tussen de ATIV Smart PC en ATIV Smart PC Pro.

ATIV Smart PC Pro

De Samsung ATIV Smart PC Pro is het krachtigere model van de twee en beschikt over high-end specificaties. Zo is de tablet uitgerust met onder meer een 11.6 inch SuperBright Plus display, een Full HD resolutie, ondersteuning voor de S-Pen stylus, een Intel Core i5 processor, 4GB aan werkgeheugen, 128GB aan opslaggeheugen, USB en HDMI poorten en een microSD card reader. Op het dock zitten nog extra USB poorten.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung ATIV Smart PC Pro.

Prijs en beschikbaarheid

De goedkopere variant, de ATIV Smart PC XE500T, is al een paar weken in Nederland te koop en heeft een adviesprijs van 849 euro euro meegekregen. De ATIV Smart PC Pro XE700T verschijnt inmiddels bij de meeste Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 1.299 euro. Bij onderstaande winkels is de Smart PC Pro reeds te bestellen.

Reacties (5)