Samsung ATIV Smart PC XE500T met Windows 8 te koop in Nederland

08 november 2012 1 Minuut 1 Reacties
Samsung-ATIV-Smart-PC

Met de komst van het nieuwe Windows 8 besturingssysteem komen er heel wat nieuwe producten op de markt. Samsung is één van de fabrikanten met een uitgebreide Windows 8 line-up, waaronder twee interessante modellen voor diegenen die op zoek zijn naar een mobiel apparaat met krachtige prestaties. Samsung komt met de ATIV Smart PC en ATIV Smart PC Pro.

Beide nieuwe modellen zijn hybride tablets met keyboard dock, draaien op een Intel processor en hebben Windows 8 als besturingssysteem. Toch zijn er een aantal belangrijke verschillen. De Pro variant beschikt namelijk over een Full HD display met een Intel Core i5 processor terwijl de normale variant het met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels en een Intel Clover Trail processor moet doen. Ook verschilt de hoeveelheid opslaggeheugen, heeft de Pro variant een metalen behuizing en beschikt de Pro variant over een USB 3.0 poort in plaats van een USB 2.0 poort.

Bekijk alle verschillen tussen de ATIV Smart PC en ATIV Smart PC Pro.

Samsung ATIV Smart PC

De Samsung ATIV Smart PC is dus de minder krachtige en minder geavanceerde variant maar dat is ook terug te zien in de prijs van 849 euro. Daarvoor krijg je onder meer een 11.6 inch IPS display, een 1.8GHz Intel Clover Trail processor, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen, een USB en een HDMI poort, en een microSD card reader. Ook levert Samsung de S-Pen stylus mee waarmee je kunt tekenen of schrijven. Het meegeleverde keyboard dock beschikt over twee extra USB 2.0 poorten.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung ATIV Smart PC.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung ATIV Smart PC (modelnaam XE500T) is inmiddels in Nederland te koop en heeft een adviesprijs van 849 euro meegekregen. De hybride tablet is te koop bij onder meer;

De Samsung ATIV Smart PC Pro is op het moment van schrijven nog nergens op voorraad. Deze variant zal waarschijnlijk wel deze maand nog in Nederland verschijnen en heeft een adviesprijs van 1.299 euro.

 

Reacties (1)