ASUS Padfone 2 verschijnt bij Amazon Duitsland voor 799 euro

17 december 2012 1 Minuut 6 Reacties
Padfone-2-pers

ASUS Benelux heeft onlangs aangegeven dat we in Nederland rond de kerstdagen naar de winkel kunnen om de nieuwe Padfone 2 te kopen, maar in Duitsland is het toestel reeds te bestellen via de webwinkel van Amazon. Voor 799 euro krijg je de 32GBPadfone 2 smartphone en de Padfone Station tablet. Daarbij heb je de keuze uit een zwarte en een witte versie.

ASUS Padfone 2

De eerste generatie Padfone heeft de Nederlandse markt nooit officieel bereikt, waarschijnlijk door de terughoudendheid van telecomproviders die het toestel in combinatie met abonnement aan hadden moeten gaan bieden. Deze keer lijkt ASUS zich vooral te focussen op de losse verkoop. De fabrikant houdt vertrouwen in het concept waarbij de smartphone achterin de tablet geschoven kan worden om zo het geheel als tablet te gebruiken.

De ASUS Padfone 2 beschikt onder meer over een 4.7 inch super IPS + display met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een 1.5GHz Snapdragon processor, 2GB aan werkgeheugen, twee camera’s en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem. ASUs is onlangs in Taiwan begonnen met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean dus deze update zal niet lang meer op zich laten wachten.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Padfone 2.

Prijs en beschikbaarheid

Bij Amazon Duitsland is de Padfone 2 momenteel in het wit en in het zwart te bestellen. De 32GB variant (inclusief tablet) kost 799 euro, terwijl de 64GB variant 899 euro kost. Dit zijn ook de prijzen waarvoor het toestel in de Nederlands winkels zal liggen.

Via: Androidnext

Reacties (6)