ASUS Vivo Tab Smart met Windows 8 verschijnt in Duitsland voor 499 euro

13 december 2012 1 Minuut 10 Reacties
ASUS-Vivo-Tab-Smart

ASUS heeft in Nederland twee hybride tablets gelanceerd die voorzien zijn van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. De Vivo Tab RT draait op Windows RT en de Vivo Tab draait op Windows 8. Wil je de volledige Windows 8 ervaring, dan zul je moeten gaan voor de Vivo Tab welke minimaal 799 euro kost. ASUS heeft echter ook een goedkopere variant gelanceerd.

ASUS Vivo Tab Smart

ASUS heeft de Vivo Tab Smart ontwikkeld, een stand-alone tablet die de volledige Windows 8 ervaring voor een aantrekkelijkere prijs beschikbaar stelt. Deze tablet is dus een interessante oplossing voor diegenen die bijvoorbeeld ondersteuning voor legacy software (.exe bestanden) zoeken maar geen groot budget hebben. De Vivo Tab Smart lijkt qua specificaties erg veel op de Vivo Tab RT maar moet het doen zonder keyboard dock.

De ASUS Vivo Tab Smart beschikt onder meer over een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Atom Z2760 Clover Trail processor met een kloksnelheid van 1.8GHz, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, Wifi, Bluetooth 4.0, een microHDMI poort en een USB 2.0 poort. Aan de voorzijde van de tablet bevindt zich een 2.0 megapixel camera voor videogesprekken en aan de achterzijde een 8.0 megapixel camera voor foto’s en video’s. De tablet moet volgens ASUS 8.5 uur meegaan op een volle batterij.

Unboxing en eerste indruk

De collega’s van Mobilegeeks hebben de Vivo Tab Smart reeds ter review gekregen en onderstaande unboxing en eerste indruk video gemaakt.

Prijs en beschikbaarheid

Dat klinkt natuurlijk allemaal zeer aantrekkelijk maar helaas wordt de Vivo Smart Tab (ME400C) voorlopig niet in Nederland gelanceerd. De tablet kan inmiddels wel bij de Duitse buren besteld worden voor een prijs van 499 euro. De levering moet begin januari plaatsvinden.

In onze tablet database vind je een overzicht van alle in Nederland gelanceerde Windows 8 tablets en Windows RT tablets.

ASUS Vivo Tab TF810C kopen
ASUS Vivo Tab TF600C kopen

Via: TabTech

Reacties (10)