Tablets Magazine trakteert: BeBook Touch Android e-reader

07 december 2012 1 Minuut 5 Reacties
2-jaar-bebook

We vieren deze week onze tweede verjaardag en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We bouwen een feestje en daar mag iedereen van meegenieten. Deze week geven we daarom elke dag een product weg, van tablets tot accessoires voor tablets. Vandaag maak je kans op de BeBook Touch e-reader met Android.

Samen met BeBook geven wij vandaag de geavanceerde BeBook Touch e-reader ter waarde van 129 euro weg. De BeBook Touch is een e-reader met een capacitief E Ink aanraakscherm en beschikt over Pearl technologie voor extra contrast. Daarnaast is de BeBook Touch uitgerust met Wifi waarmee je het laatste nieuws kunt bekijken via het internet maar ook boeken kunt downloaden bij je favoriete winkel, en draait de BeBook op het Android besturingssysteem. Lees verder voor meer informatie over de BeBook Touch.

De BeBook Pure, het broertje van bovenstaande BeBook Touch, is de nummer 1 ereader van Nederland en onder andere verkrijgbaar via Dixons.nl en Mycom.nl. Daar vind je ook alle accessoires voor de BeBook Ereaders.

Je kunt kans maken op de BeBook Touch door mee te doen met de actie via onderstaande link. De inschrijving voor dit product eindigt vanavond om 24.00. Morgen wordt de winnaar bekendgemaakt.

Doe nu mee met de actie

Reacties (5)