Weggeefactie: TabCover voor de ASUS Transformer Pad TF300

21 december 2012 1 Minuut 16 Reacties
tabcover300t

We hebben deze week al een aantal fraaie tabletaccessoires weggegeven maar Sam's bureau is nog steeds niet leeg! We maken regelmatig reviews van producten die door TabCovers.nl worden verkocht en vandaag brengen we de cover voor de ASUS Transformer Pad TF300 nogmaals onder de aandacht. Natuurlijk kun jij deze cover weer winnen door mee te doen.

Video

Je kan de volledige review lezen via deze link maar ik heb voor het gemak de video uit dat artikel ook hier toegevoegd. Voor ongeveer 35 euro biedt deze hoes goede bescherming voor je tablet en een paar handige stand posities om je tablet in te plaatsen.

Bekijk ook onze andere reviews van accessoires voor Android tablets, de iPad en iPad mini. Abonneer je op ons YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van alle video reviews.

Meedoen aan de weggeefactie

Zoals gezegd geven we ook deze accessoire voor de ASUS Transformer Pad 300 weer weg en meedoen kan heel gemakkelijk door een reactie achter te laten onder dit artikel. Geef in je reactie even aan waarom jij deze cover hard nodig hebt of wellicht waarom je deze cover graag cadeau wilt doen aan iemand. De actie loopt tot morgenmiddag 12.00. Daarna worden de winnaars direct bekendgemaakt in dit artikel. Hou de website dus in de gaten!

UPDATE: Winnaar bekend

En de winnaar van de cover is:

  • Lennard

De winnaar krijgt van Martijn een mail voor verdere afhandeling. Gefeliciteerd en bedankt voor het meedoen.

Reacties (16)