ASUS Vivo Tab Smart ME400C Windows 8 tablet te koop in Nederland

11 januari 2013 2 Minuten 6 Reacties
ASUS-Vivo-Tab-Smart

Windows 8 tablets zijn over het algemeen niet goedkoop en een van de redenen hiervoor is dat je vaak ook de beschikking hebt over een afneembaar of convertible keyboard. Wanneer je op zoek bent naar een wat goedkopere stand-alone Windows 8 tablet dan is de ASUS Vivo Tab Smart een interessante optie. Dit model draait namelijk op de volledige versie van Windows 8.

ASUS Vivo Tab Smart specificaties

De ASUS Vivo Tab Smart is begin deze maand door ASUS in Nederland geïntroduceerd en is inmiddels bij de eerste winkels verschenen. De tablet is een stand-alone model, wat inhoudt dat er geen keyboard dock bijgeleverd wordt of op aangesloten kan worden. Mocht je toch op een keyboard willen werken dan kun je de optionele TranSleeve met Bluetooth keyboard aanschaffen. Voor 499 euro krijg je echter wel toegang tot de desktop interface van Windows 8 waar je ook traditionele Windows programma’s op kunt draaien.

Verder is de ASUS Vivo Tab een goed uitgeruste tablet met onder meer een 10.1 inch LCD IPS display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Atom Z2760 Clover Trail processor, 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Dit opslaggeheugen is uit te breiden middels een microSD card en qua aansluitingen heb je de beschikking over een microHDMI en een USB 2.0 poort. Natuurlijk zijn er ook draadloze communicatiemogelijkheden in de vorm van wifi, NFC en Bluetooth 4.0.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Vivo Tab Smart (ME400C).

ASUS Vivo Tab Smart kopen

De ASUS Vivo Tab Smart is inmiddels bij diverse winkels op voorraad en kan gekocht worden voor een adviesprijs van 499 euro. Je hebt de keuze uit een witte en een zwarte variant. Later deze maand moet ook de TranSleeve te koop zijn, al is de prijs van deze accessoire nog niet bekend. De Vivo Tab Smart is te koop bij onder andere onderstaande winkels.

ASUS Vivo Tab Smart review

Mocht je nog niet overtuigd zijn van deze tablet en de eerste ervaringen willen afwachten dan loont het even geduld te hebben. Dit weekend plaatsen we namelijk een uitgebreide review van de Vivo Tab Smart. Hou Tablets Magazine dus in de gaten.

Reacties (6)