Muziekmagazine Rolling Stone op iPad beschikbaar

18 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
rollingstoneipad

Het iconische muziektijdschrift Rolling Stone is nu ook voor de iPad beschikbaar en kan via de kiosk worden gedownload. Hoewel Rolling Stone het door eerdere mislukte pogingen vertikte om naar Apple's tablet te komen, lijkt één van de belangrijkste muziekbladen dan toch overstag te gaan.

Rolling Stone is op dit moment enkel te verkrijgen als een geïmporteerde versie uit de Verenigde Staten of via Zinio uit de App Store, een app waarmee je tijdschriften voor de iPad kunt aanschaffen. Door de toevoeging aan de Kiosk-app van Apple kunnen iPad-gebruikers voortaan nummers individueel aanschaffen of een abonnement op het muziektijdschrift nemen. Hiermee volgt Rolling Stones populaire magazines als Vogue en Wired.

Rolling Stone in Kiosk-app

Het eerste nummer van Rolling Stone is gratis, daarna heeft elke editie een prijskaartje van 4,49 euro. Een jaarabonnement kost 1,79 euro per maand of 17,99 euro per jaar. Je mag dus zelf bepalen in hoe veel termijnen je het bedrag betaalt. Door de toevoeging aan de Kiosk-app is de content in Rolling Stone ook meer interactief geworden. Zo kun je direct vanuit het digitale tijdschrift YouTube-video’s starten, muziek beluisteren en aanschaffen of naar andere online content worden doorverwezen. De Kiosk-app wordt door veel gebruikers al zeer gewaardeerd vanwege de simpliciteit die de app biedt en vanaf nu is het tofste muziekblad daar ook beschikbaar. 

Of Rolling Stone ook officieel naar Android-tablets komt, is nog niet bekend.

Via: Cnet

Reacties (0)