Microsoft Surface RT nu te koop in Nederland vanaf 486 euro

14 februari 2013 1 Minuut 2 Reacties
Surface-tablet-pers

Het is vandaag Valentijnsdag maar wellicht moet je wat op de bloemen, kaarten en bonbons besparen als je lang uitgekeken hebt naar Microsoft's eigen Surface tablet. De Surface RT is namelijk vanaf vandaag in Nederland te koop voor een prijs vanaf 486 euro zonder en 586 euro met Touch Cover.

Microsoft Surface RT kopen

De Microsoft Surface RT is al geruime tijd in onder meer de VS en Engeland te koop maar vanaf vandaag verschijnt de tablet in een groot aantal extra landen waaronder Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, en Zwitserland. Op dit moment wordt de tablet via onderstaande winkels aangeboden;

Dixons
Mycom
MediaMarkt
Microsoft Store

Prijzen, varianten en accessoires

In ons land heeft de Surface RT een prijs van 486 euro meegekregen. Hiervoor krijg je de 32GB variant zonder Touch Cover. De 64GB variant zonder Touch Cover heeft een prijs van 586 euro meegekregen. Bij elke variant kan voor 100 euro extra een zwarte Touch Cover besteld worden. Deze cover biedt bescherming en beschikt over een geïntegreerd keyboard dat niet voelbaar is maar wel functioneert als een normaal keyboard. Dit keyboard kan gebruikt worden zodra de cover opengeklapt wordt.

Daarnaast is het mogelijk de Touch Cover los bij de tablet te bestellen in een blauwe of witte kleur maar dit kost je 119,99 euro extra. Een andere optie is om voor de Type Cover te gaan welke 129,99 euro kost en alleen in het zwart leverbaar is. De Type cover is iets dikker maar beschikt wel over een fysiek keyboard met tactiele feedback. Ook beschikt dit keyboard over een trackpad.

Reacties (2)