ASUS lanceert Transformer Book Windows 8 convertible voor 1.299 euro

27 maart 2013 1 Minuut 1 Reacties
ASUS-Transformer-Book

We hebben de ASUS Transformer Book een klein jaar geleden voor het eerst voorbij zien komen en vandaag pas heeft ASUS de Windows 8 convertible officieel in Nederland gelanceerd. De Transformer Book TX300 moet volgende week in Nederlandse winkels verschijnen voor een prijs vanaf 1.299 euro.

Windows 8 convertible

Uit de naam kunnen we al halen dat de Transformer Book familie is van de eerder gelanceerde Transformer modellen die draaiden op Android. Het apparaat is dan ook een zogenaamde hybride of convertible waarbij er een keyboard dock op het display (de tablet) aangesloten kan worden. Volgens ASUS combineert het apparaat de prestaties en functionaliteit van een volledige notebook met de veelzijdige mobiliteit van een tablet.

ASUS Transformer Book

De ASUS Transformer Book wordt in twee varianten gelanceerd; een variant met een Intel Core i5 processor en een variant met een Intel Core i7 processor. Verder beschikken beide modellen over onder meer een 13.3 inch IPS LCD display met een Full HD resolutie, 4GB aan werkgeheugen, 128GB aan opslaggeheugen in de tablet zelf, een HD camera aan de voorzijde, stereo speakers met ASUS SonicMaster-audiotechnologie, verschillende aansluitings- en uitbreidingsmogelijkheden, en Windows 8 als besturingssysteem.

Reacties (1)