ASUS Transformer Pad TF300 krijgt deze maand Android 4.2 update

02 maart 2013 1 Minuut 10 Reacties
ASUS-Transformer-pad-300-design

In november vorig jaar verschenen er al berichten dat ASUS zou werken aan een Android 4.2 Jelly Bean update voor de Transformer Pad tablets maar de fabrikant zelf had nog niks officieel bevestigd. Vandaag heeft de Zwitserse tak van ASUS echter via Facebook laten weten dat de update deze maand nog uitgerold zal worden.

Android 4.2 update Transformer Pad

De Transformer Pad tablets werden vorig jaar geïntroduceerd met Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem. In augustus rolde ASUS de update naar Android 4.1 Jelly Bean uit voor de Transformer Pad 300 en de update voor de Transformer Pad Infinity volgde in oktober.

ASUS Zwitserland laat nu weten dat de Transformer Pad 300 de eerste tablet is die de Android 4.2 update zal ontvangen. De update moet deze maand nog uitgerold worden naar de tablet en de kans is groot dat ook de updates voor de Transformer Pad Infinity en Transformer Prime snel zullen volgen.

ASUS tablets

Dat ASUS deze maand met een Android 4.2 Jelly Bean update voor de Transformer Pad tablets komt is nogal opvallend. Eerder deze week presenteerde ASUS namelijk de 7 inch FonePad tablet, de 10.1 inch MeMO Pad Smart en hybride Padfone Infinity die alle drie nog uitgerust waren met Android 4.1 Jelly Bean. Wat betreft de Padfone Infinity heeft ASUS echter al bevestigd een update naar Android 4.2 door te voeren voordat het toestel in de winkels ligt. Over een update voor de andere twee toestellen is nog niks bekend.

Nederland

Of de Android 4.2 update voor de Transformer Pad tablets ook in Nederland deze maand uitgerold wordt is vooralsnog niet bekend. Zodra we meer informatie ontvangen van ASUS Benelux melden we dat meteen.

Bekijk ook onze review video waarin we alle nieuwigheden binnen Android 4.2 Jelly Bean tonen.

Via: TabTech

Reacties (10)