Acer Aspire P3 Windows 8 tablet te koop in Nederland

08 mei 2013 1 Minuut 1 Reacties
Acer-Aspire-P3

Vorige week introduceerde Acer haar nieuwste Windows 8 tablet in de vorm van de Acer Aspire P3. De Taiwanese fabrikant gaf aan dat het toestel per direct in de winkels zou verschijnen en dat is inderdaad het geval. Je kutn de Aspire P3 inmiddels kopen bij diverse Nederlandse retailers voor een prijs vanaf 599 euro.

Acer Aspire P3 specificaties

Er komen verschillende varianten van de Aspire P3 maar het model dat nu beschikbaar is, de P3-171, beschikt over een Intel Core i3 processor, 2GB aan werkgeheugen en 60GB aan SSD opslaggeheugen. Een duurdere versie met Core i5 processor, 4GB aan werkgeheugen en 120GB aan opslaggeheugen moet later verschijnen. Beide versies beschikken verder onder meer over een 11.6 inch LCD IPS display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een USB en HDMI poort, een microSD kaartlezer om het geheugen mee uit te breiden, wifi en Bluetooth 4.0. Daarbij biedt het display ondersteuning voor een active digitizer stylus en wordt er een sleeve met geïntegreerd keyboard meegeleverd.

Acer Aspire P3 kopen

De Acer Aspire P3 is inmiddels bij een aantal Nederlandse winkels uit voorraad te koop, waaronder Dixons, Alternate en Mycom. De tablet heeft een adviesprijs van 599 euro.

Reacties (1)