Alle specificaties Notion Ink Adam II met twee displays duiken op

13 mei 2013 1 Minuut 5 Reacties
Notion-Ink-Adam-2-1

Afgelopen weekend doken nieuwe geruchten op over de Notion Ink Adam II tablet waarbij gesproken werd over een tablet met twee displays. Deze geruchten lijken vandaag bevestigd te worden door informatie die tijdens de India National Technology Awards is vrijgegeven.

Notion Ink Adam II

Notion Ink was ruim 2.5 jaar geleden één van de eerste fabrikanten die een Android tablet op de markt bracht en deze als één van de weinigen ook uitrustte met een PixelQi display. Een groot succes is de Adam tablet van Notion Ink echter nooit geworden, mede door slechte ondersteuning en verschillende softwareproblemen. Het bedrijf heeft echter niet stilgezeten en komt binnenkort met de opvolger van de Adam tablet.

De Notion Ink Adam 2 is nog niet officieel gepresenteerd maar nagenoeg alle informatie is tijdens India’s National Technology Awards al vrijgegeven. Zoals we afgelopen weekend al vernamen is de meest unieke feature van de tablet het feit dat er twee displays opzitten. De tablet beschikt over een normaal 10.1 inch IPS LCD display en een tweede display, een STN variant met alleen zwart/wit weergave, voor de weergave van notificaties.

Reacties (5)