Bruine variant Samsung Galaxy Note 8.0 duikt op

27 mei 2013 1 Minuut 9 Reacties
Galaxy-Note-8-0-bruin

De Samsung Galaxy Note 8.0 is momenteel alleen in een witte variant te koop maar daar komt mogelijk binnenkort verandering in. Evleaks heeft namelijk een persfoto van een bruine variant in handen gekregen.

Het is alweer drie maanden geleden dat Samsung de Galaxy Note 8.0 officieel lanceerde tijdens het Mobile World Congres 2013 en de tablet is ook alweer een aantal weken te koop in Nederland. Tijdens de lancering werd al duidelijk dat Samsung meerdere kleurvarianten op de markt wil brengen en vandaag is de eerste persfoto van de bruine Galaxy Note 8.0 opgedoken.

De Galaxy Note 8.0 is momenteel alleen in een witte variant te koop maar daar komt mogelijk snel verandering in. Evleaks heeft namelijk een persfoto van een bruine variant in handen gekregen. De bezel rondom het display, de achterzijde en de S-Pen stylus zijn voorzien van een chocolade-achtige afwerking. Wat betreft de rest van de specificaties en features verandert er niks. De tablet beschikt nog steeds over een 8 inch display, een quadcore processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en Android 4.1 Jelly Bean software.

Het is niet duidelijk of en wanneer de bruine variant naar Nederland komt maar mocht wit ook goed zijn dan kun je de tablet inmiddels kopen voor ongeveer 310 euro. Dat is een prijsdaling van al bijna 100 euro, maar heeft te maken met een BTW-actie van een aantal winkels. Meer informatie en onze ervaringen vind je in de uitgebreide Galaxy Note 8.0 review.

Reacties (9)