Dixons start programma voor inruilen of verkopen tablets

14 mei 2013 1 Minuut 4 Reacties
Dixons-logo

Er zijn al verschillende winkels die de mogelijkheid bieden je oude tablet in te ruilen voor een nieuw exemplaar of te verkopen voor cash. Dit is onder meer mogelijk bij de Apple Store en CoolBlue. Sinds deze week biedt ook retailer Dixons de mogelijkheid je tablet in te ruilen.

Bij Dixons kun je sinds kort je oude tablet, laptop of navigatiesysteem inruilen waardoor je korting krijgt op de aanschaf van een nieuw product. Het bedrag dat je aan korting krijgt is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het merk en model van de tablet, de staat waarin de tablet verkeerd, het opslaggeheugen en of er een voeding meegeleverd wordt. Heb je bijvoorbeeld een vierde generatie iPad met 16GB aan opslaggeheugen dan krijg je een korting van 250 euro op een nieuwe tablet. Wanneer er geen originele voeding bijzit en er kleine krasjes op de tablet zitten gaat daar vervolgens 50 euro vanaf. Heb je 32GB en 3G/4G? Dan komt er nog 50 euro bij.

Ook wanneer je oude tablet niet meer functioneert en zwaar beschadigd is kun je deze bij Dixons inleveren. Hiervoor krijg je dan een korting van 15 euro op een nieuwe tablet en garandeert de winkel dat de tablet milieuvriendelijk verwerkt wordt.

Hoe werkt het?

Het programma werkt vrij simpel. Je kunt met je tablet, waarop alle wachtwoorden van gewist zijn en mogelijk zelfs alles teruggezet is naar de fabrieksinstellingen, richting een vestiging van Dixons gaan. Hier wordt samen met een medewerker gekeken naar de tablet en wordt een formulier ingevuld. Vervolgens kan de tablet bij Dixons achtergelaten worden, kun je een nieuwe tablet uitzoeken en krijg je de beloofde korting.

Meer informatie

Op de website van Dixons vindt je alle voorwaarden en de tarieven die per tablet gelden.

Reacties (4)